Relatii Clienti:     0735 677 777    |    info[at]gicor.ro

Cine suntem ?

         GICOR este compania care construieste solutii complete pentru afacerea ta. Avem 5 subsidiare in diverse domenii de activitate. Totul devine mult mai usor deoarece gasesti produsele & serviciile de care ai nevoie intr-un singur loc. Impreuna cu noi, castigi timp si simplifici !

         Avem o istorie de 25 ANI, fondati in 11 MAI 1992 sub denumirea GICOR IMPEX SRL. Din 1992 pana in 2003 compania a activat in domeniul instalatilor de gaze naturale. Din 2003 pana in 2006 compania s-a aflat intr-o restructurare agresiva prin adoptarea unei noi perspective de viitor. Dupa aproximativ 14 ani de la infintare, in 26 APRILIE 2006 compania isi schimba denumirea si devine GICOR GROUP SRL. Un criteriu important pentru schimbarea imaginii, special conceput pentru clienti. De-a lungul timpului compania s-a impus in ROMANIA prin devotament, perseverenta si ambitie.

         Lucram la implementarea obiectivelor generale a dezvoltarii companiei la nivel national. Pe langa punctul operational din Timisoara (Sediul Central ADMINISTRATIV 1) urmeaza lansarea a inca 11 puncte operationale in Bucuresti pana in 2025, Cluj – Brasov – Iasi – Constanta pana in 2027 si Sibiu – Ploiesti – Craiova – Oradea – Galati – Suceava pana in 2030, toate in ordinea afisata.
 

Care este VIZIUNEA noastra ?

         GICOR este compania care are o longevitate infinita si defineste standardele de valoare in ROMANIA prin majoritatea domenilor de activitate esentiale care le dezvolta. Furnizam cele mai fiabile si calitative produse, cele mai benefice si inovatoare servicii pentru cel putin 70% din populatia ROMANIEI.
 

Care este MISIUNEA noastra ?

         Sa oferim suport strategic tuturor oamenilor cu care interactionam printr-un parteneriat de lunga durata, sa le intelegem dorintele in asa fel incat sa le punem la dispozitie solutile optime de care au nevoie sa-si indeplineasca idealurile, iar in final toti sa avem de castigat, sa fim entuziasmati si bucurosi.
 

Care sunt VALORILE noastre ?

INOVATIE
SENZATIE
INSPIRATIE
Descoperim pentru tine cele mai benefice solutii
Iti oferim ceva unic, care aduce satisfactia si zambetul pe chipul tau
Contribuim la succesul tau ca sa putem creste impreuna!